Uw jaarverslag is waarschijnlijk het belangrijkste document dat uw bedrijf jaarlijks publiceert.

Met het jaarverslag presenteert u uw organisatie aan de buitenwereld. Het is dan ook van grote invloed op de uitstraling en het imago van uw organisatie. Een goed verzorgd jaarverslag is daarom essentieel voor uw relatie met investeerders, klanten, werknemers en andere stakeholders. Heeft u al besloten waar u uw jaarverslag van 2014 laat vertalen of reviseren?

Ook in 2015 vertaalt en reviseert Vertaalbureau Wilkens weer veel jaarverslagen voor verschillende klanten in uiteenlopende sectoren. Onze financieel-economisch gespecialiseerde vertalers hebben ruime ervaring met de vertaling en revisie van jaarverslagen en jaarrekeningen.

De voordelen van het laten vertalen van uw jaarverslag bij Vertaalbureau Wilkens:

  • Onze speciale afdeling voor financieel-economische vertalingen heeft bijna 30 jaar ervaring met de vertaling van jaarverslagen en beschikt over een uitstekende kennis van de financieel-economische terminologie.
  • Betrouwbaar projectmanagement met duidelijke afspraken over bijvoorbeeld deelleveringen en de verwerking van uw feedback.
  • Door onze korte doorlooptijden is de door u gestelde deadline altijd haalbaar.
  • U profiteert van aantrekkelijke tarieven door slimme inkoop en geavanceerde ondersteunende software.
  • Indien uw jaarverslag is opgemaakt, kunnen onze vertalers direct in het opmaakpakket werken (meestal Adobe InDesign). Bovendien verzorgen wij dtp en drukproefcorrectie zodat uw jaarverslag direct klaar is voor publicatie. Meer informatie.
  • Uiteraard bewaken wij de vertrouwelijkheid van uw jaarverslag met de grootste zorgvuldigheid.

Wenst u meer informatie of wilt u een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op of bel 071 581 1211 en maak een afspraak met een van onze accountmanagers.