Na de vernieuwing van Wilkens.nl in september werd het ook tijd voor de rebranding van Wilkens Medical Translations, onze tak voor medisch vertalen. En met trots kondigen wij aan dat ook deze website in een nieuw jasje is gestoken.

De nieuwe website van Wilkens Medical Translations heeft een verbeterde vormgeving, aangepaste teksten en een nieuwe indeling van informatie. Daarnaast is besloten om de website onder het domein Wilkens.nl te verplaatsen. U kunt de website echter nog steeds via de vertrouwde url bereiken: www.medicaltranslations.nl.

Toekomstgericht en klaar voor u

Wat betekent dit specifiek voor u? Onze nieuwe website is beter vindbaar, de pagina’s worden automatisch aangepast naar schermformaat zodat de website optimaal te gebruiken is op een mobiel of tablet, en onze expertise in medisch vertalen is nog beter uitgelicht. Onze nieuwe website markeert onze blik op de toekomst. Met onze expertise in de medische sector en een jong team zijn wij klaar om u de komende jaren van al uw vertaaldiensten te voorzien.

Klik hier om een kijkje te nemen op de nieuwe website van Wilkens Medical Translations!