U hebt het vast al gezien: onze website www.wilkens.nl is compleet vernieuwd. De vormgeving en de teksten zijn aangepast, uitgebreid en verbeterd. Ook de navigatie en de indeling van de website zijn beter afgestemd op de wensen van de moderne webbezoeker.

Als iemand onze site met een mobiel apparaat bezoekt, zoals een tablet of een smartphone, wordt de weergave van de pagina’s automatisch aangepast. Hierdoor is de website altijd prettig leesbaar en functioneert hij goed op alle platforms.

Wilkens.nl leeft

Uiteraard is een website nooit af. De nieuwspagina zal regelmatig worden vernieuwd en aangevuld, en een plan voor regelmatige blogposts is in de maak. Wij nodigen u dan ook van harte uit om hier regelmatig terug te komen voor het laatste nieuws over ontwikkelingen in de vertaalbranche.

Klaar voor de toekomst

Een nieuwe website is mooi, maar uiteindelijk gaat het om de mensen. Wilkens is al meer dan dertig jaar toonaangevend in de Nederlandse vertaalbranche. Met de nieuwe website, een jong, dynamisch team en een uiterst loyale klantenkring is vertaalbureau Wilkens helemaal klaar voor de toekomst.

Vragen?

Hebt u vragen of opmerkingen over onze nieuwe website? Of wilt u informatie die u op onze website niet kunt vinden? Onze medewerkers staan u graag te woord. Neem contact op voor een informatief kennismakingsgesprek.