Websiteteksten

Uw website is het visitekaartje van uw bedrijf of organisatie. Maar een website is meer dan dat. De website kan een essentieel verkoopkanaal zijn, of de belangrijkste bron van informatie voor uw klanten. Hoe dan ook, uw website is vaak het allereerste dat uw relaties, klanten of prospects zien van uw organisatie of uw bedrijf. De juiste websiteteksten zijn hierbij essentieel.

Compact en kernachtig

Websiteteksten schrijven vraagt om de juiste aanpak. De bezoekers van een website hebben de neiging om de pagina’s te scannen. Lange stukken tekst worden vaak niet gelezen. Het is daarom zaak om voor websites compacte, kernachtige teksten te schrijven. Daarnaast zorgt het gebruik van tussenkopjes, opsommingen en illustraties ervoor dat de lezer snel de hoofdzaken van de bijzaken kan onderscheiden.

Een heldere boodschap

De webschrijvers van Wilkens zijn specialisten in het schrijven van websiteteksten. Zij zijn in staat om uw boodschap helder en eenduidig te formuleren. Voor complexe onderwerpen ontwerpen zij een logische, inzichtelijke documentstructuur die goed aansluit op de navigatiestructuur van uw website.

Vindbaarheid en SEO

Heeft uw website een wervend doel? Wilt u omzet genereren, sponsors vinden of specifieke doelgroepen bereiken met de site? Dan is het erg belangrijk dat uw site gevonden wordt door de internetzoekmachines – en met name door Google. Onze tekstschrijvers kunnen de teksten van uw website op zo’n manier formuleren, dat de kans groter wordt dat uw website wordt gevonden door de juiste doelgroep. Voor meer informatie gaat u naar onze pagina over zoekmachineoptimalisatie (SEO).

Offerte aanvragen

Even kennismaken?

De voordelen van
vertaalbureau Wilkens

- Ervaren tekstschrijvers voor elke taal
- Met of zonder kennis van SEO
- Een vaste contactpersoon
- ISO 9001 en 17100 gecertificeerd

Vrijblijvende informatie over wat wij voor u kunnen betekenen?

Laten we kennismaken!

Vrijblijvend kennismaken?

Er gaat niets boven persoonlijk contact. Wij zijn benieuwd naar uw verhaal.

DIRECT AAN DE SLAG