Life Sciences

De medische sector is een van de meest internationaal georiënteerde sectoren. De investeringen voor onderzoek en ontwikkeling van medical devices en farmaceutische producten zijn hoog. De meeste Life Sciences-ondernemingen opereren wereldwijd om deze investeringen te laten renderen. Ondernemingen in deze sector genereren over het algemeen meer dan 50% van hun omzet in het buitenland.

 

De activiteiten in de medische sector zijn tegelijkertijd onderhevig aan strenge wet- en regelgeving, die – ondanks toenemende Europese harmonisering – van land tot land kan verschillen. Dit geldt niet alleen voor Research & Development, maar ook voor gebruikersdocumentatie, verpakkingen en marketingmateriaal.

 

Een betrouwbare partner op het gebied van internationale communicatie kan het verschil uitmaken in deze complexe markt. Wilkens Medical Translations is zo’n partner. Wij richten ons volledig op Life Sciences en bieden vertalingen, medical writing en tolkdiensten, gecombineerd met een breed pakket van aanvullende services. Onze dienstverlening is ISO-gecertificeerd en voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaarden.

 

Wilkens Medical Translations: The best Language Services for Life Sciences