Schrijven

Vertaalbureau Wilkens vertaalt niet alleen uw teksten: we kunnen u ook bijstaan in het schrijfproces. Door vooraan in het communicatieproces in te stappen, leveren we samen met u een optimaal resultaat. Daarnaast verzorgen we niet alleen uw teksten: u kunt bijvoorbeeld ook denken aan tekstrevisie en de creatie van benodigd visueel materiaal zoals afbeeldingen en (technische) tekeningen.

 

Technisch schrijven is echt een vak op zich, wat we graag overlaten aan de experts. We werken daarom samen met een gespecialiseerd zusterbedrijf met brede expertise binnen de technische documentatie. Door de bundeling van de klant- en vakkennis van Vertaalbureau Wilkens en de gespecialiseerde kennis van onze partner, ontvangt u altijd een correcte en hoogstaande tekst.

Verschillende soorten teksten

Heeft u een copywriter voor commerciële en creatieve teksten nodig, technical writers voor gebruiksdocumentatie zoals handleidingen en werkinstructies of gespecialiseerde webschrijvers voor websiteteksten? Wij vinden altijd een ideale schrijver voor uw schrijfopdracht.

Ervaar het zelf

Heeft u een groot schrijfproject op de planning staan? Vertaalbureau Wilkens kan u dan de volledige planning en uitvoering uit handen nemen. Ook detachering van een of meerdere gespecialiseerde schrijvers binnen uw vakgebied behoort tot de mogelijkheden. We hebben een grote selectie aan tekstschrijvers en vinden altijd de perfecte schrijver voor uw opdracht.

 

Bent u geïnteresseerd in de schrijfdiensten van Vertaalbureau Wilkens of wilt u weten wat wij voor een specifiek schrijfproject voor u kunnen betekenen? Neem dan nu contact op met een van onze accountmanagers of vraag vrijblijvend een offerte aan.

De voordelen van Vertaalbureau Wilkens

Vrijblijvende informatie over wat wij voor u kunnen betekenen?