Tarieven

U heeft besloten dat u uw documenten wilt laten vertalen. Misschien wel bij Vertaalbureau Wilkens. Waarschijnlijk heeft u al gelezen over onze ervaring binnen uw sector en onze kwaliteitsbeloften, maar het is logisch dat de kosten van uw vertaalproject ook een rol spelen bij uw keuze.

 

Er zijn meerdere factoren die een sterke invloed op de kosten van uw vertaal-, schrijf- of tolkopdracht hebben:

 

  • De ene talencombinatie is unieker dan de andere. U kunt zich voorstellen dat er meer vertalers zijn die van het Engels naar het Nederlands vertalen, dan van het Noors naar het Filipijns. Het gevolg is dat de tarieven voor de talencombinatie Noors-Filipijns hoger zijn, dan de combinatie Engels-Nederlands.
  • Vertaalbureau Wilkens levert uitsluitend maatwerk. We kijken naar het woordenaantal, uw sector en de moeilijkheidsgraad van uw document. Onze medewerkers gaan de diepte in met u, om samen een optimaal resultaat te bereiken, dat altijd aan uw wensen en eisen voldoet.
  • De ene opdracht heeft een urgentere aanlevertijd dan de andere of er is sprake van een spoedlevering.
  • De kosten van een tolk en de benodigde apparatuur zijn afhankelijk van uw vakgebied, het type tolk en de vereiste talencombinatie. Ook de locatie waarop de tolk aanwezig dient te zijn speelt een rol. Het is daarnaast ook mogelijk om tolkapparatuur te huren zónder een tolk.

 

Op basis van deze factoren maken wij een offerte die op uw specifieke vertaalproject is toegesneden. Het goede nieuws: die heeft u binnen twee uur, maar in het algemeen sneller, in huis. U merkt dan dat Vertaalbureau Wilkens, naast een persoonlijke aanpak en kwaliteit, ook interessante tarieven hanteert.

 

De praktijk is altijd het beste bewijs. Neem daarom zelf de proef op de som en vraag een offerte aan. Deze zijn geheel vrijblijvend. Geeft u de voorkeur aan persoonlijk contact? Onze medewerkers staan voor u klaar en bespreken graag de mogelijkheden met u.

De voordelen van Vertaalbureau Wilkens

Vrijblijvende informatie over wat wij voor u kunnen betekenen?