Op deze pagina vindt u geen prijslijsten…

Hier zijn verschillende redenen voor. Om te beginnen is de prijs voor elke talencombinatie anders. Er zijn bijvoorbeeld veel meer vertalers Engels-Nederlands dan vertalers Noors-Italiaans. Het gevolg: de tarieven voor vertalingen van Noors naar Italiaans zijn in het algemeen hoger dan die van vertalingen van Engels naar Nederlands.

Een andere belangrijke reden is dat Wilkens uitsluitend maatwerk levert. Opdrachten hebben niet alleen verschillende talencombinaties, maar de teksten verschillen ook qua woordaantal, vakgebied en moeilijkheidsgraad. Bovendien heeft de ene opdracht meer spoed dan de andere. Al deze factoren bij elkaar maken dat wij voor elke opdracht een offerte of prijsopgave doen. Zo weet u van tevoren altijd waar u aan toe bent.

…maar binnen twee uur heeft u onze duidelijke offerte in huis.

U ontvangt binnen twee uur – maar in het algemeen sneller – een offerte op maat. En dan merkt u dat vertaalbureau Wilkens interessante tarieven hanteert. Dankzij ons grote bestand van vertalers en onze verregaand gestroomlijnde inkoopprocessen zijn onze offertes uiterst concurrerend.

De proef op de som

De praktijk is het beste bewijs. Vraag daarom nu een offerte aan voor uw opdracht of neem direct contact met ons op.

Offerte aanvragen