Over vertaalbureau Wilkens

Alles wat we doen bij vertaalbureau Wilkens staat in het teken van de klant. We stellen onszelf doorlopend vragen: hoe leveren we onze klant de best mogelijke service? Wat is het achterliggende doel van de opdracht? Daarom willen we onze klanten zo goed mogelijk leren kennen. Wat zijn de verwachtingen die ze van ons hebben? Kunnen we misschien nog een stukje extra service bieden? 

Want één ding weten we zeker: de klant bepaalt uiteindelijk of we het goed doen.

Al ruim 30 jaar

Vertaalbureau Wilkens biedt al meer dan vijfentwintig jaar meertalige communicatieservices van de hoogste kwaliteit voor klanten in binnen- en buitenland. Met ons internationale netwerk van bijna drieduizend vertalers, tolken, schrijvers en andere taalkundige medewerkers leveren wij een breed en gevarieerd dienstenpakket, dat uiteenloopt van vertalencopywriting en tolken tot technisch schrijven, internetmarketing en detachering.

Onze dienstverlening

Het is onze overtuiging dat wij onze klanten het best van dienst kunnen zijn met een diepgaande kennis van hun vakgebied en hun manier van werken. Een tekst staat niet op zichzelf, maar is altijd onderdeel van een bredere context, zoals andere teksten, vakgebied en culturele aspecten. Deze factoren zijn van grote invloed op de interpretatie van de tekst. Een hechte relatie met onze klanten zorgt ervoor dat wij rekening kunnen houden met al deze aspecten.

Onze interne processen en procedures zijn enorm gestroomlijnd. Dat is het voordeel van een jarenlange ervaring: je leert op den duur wat de beste en snelste manier is om iets voor elkaar te krijgen. Vandaar ook onze kwaliteitscertificeringen. En wie daar nog het meest van profiteert? Onze klanten. Die merken dat ze niet alleen topkwaliteit krijgen, maar ook nog eens razendsnel.

Vrijblijvend kennismaken?

Er gaat niets boven persoonlijk contact. Wij zijn benieuwd naar uw verhaal.

Kennismaken?