Research

Doet u onderzoek naar de volksgezondheid, de samenleving, sport of financiële vraagstukken? Of naar iets compleet anders? U wilt uw bevindingen hoe dan ook ongetwijfeld wereldkundig maken. Vertaalbureau Wilkens is dan uw perfecte partner. Kennis en ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel. Laat ons u helpen met het internationaal toegankelijk maken van uw research.

Uw research, internationaal bereikbaar

Wie wilt u bereiken met het internationaal publiceren van de data uit uw onderzoeksrapport: gelijksoortige (onderzoeks- of overheids-)instellingen of een breder publiek?

 

Wanneer u partnerinstellingen op de hoogte wilt brengen van uw research, vertalen wij uw gehele onderzoeksrapport graag voor u. Wilt u uw onderzoeksresultaten en –conclusie toegankelijk maken voor een zo breed mogelijk publiek? Dan volstaat de vertaling van uw conclusie wellicht, maar kunnen wij ons ook richten op de vertaling van uw communicatie, compleet met pers- en nieuwsberichten.

 

Door selectie van de juiste gespecialiseerde vertaler met diepgaande kennis van uw vakgebied, zorgen wij ervoor dat het vertaalproces soepel en efficiënt  verloopt. U ontvangt altijd een passende vertaling, die direct kan worden gebruikt of gepubliceerd.  

Toegankelijke data voor elk publiek

Wanneer u onderzoek doet naar de volksgezondheid of naar (facetten van) de samenleving, wilt u deze daarna natuurlijk inzichtelijk maken voor andere (overheids)instellingen of het grote publiek. U kunt het onderzoek niet zomaar publiceren en verwachten dat iedereen uw bevindingen begrijpt. 

 

Wist u bijvoorbeeld dat meer dan 95% van de Nederlandse inwoners geschreven tekst op B1-niveau begrijpt of kan begrijpen? Om ervoor te zorgen dat de Nederlandse bevolking uw research kan begrijpen, zult u uw boodschap dus aan moeten passen aan dit niveau. Wij adviseren u hier graag over. Door middel van onze doelgroepslokalisatiediensten zorgen wij ervoor dat uw teksten en terminologie (vertaald en) versimpeld worden, zodat zij perfect aansluiten bij uw publiek.

Kwaliteit

Onze 35 jaar aan kennis en ervaring trekken wij door in tal van sectoren waar processen, kaders en vereisten en de rol van communicatie belangrijke factoren zijn. Wij weten inmiddels wie goede vertalers zijn en welke vertaler of vertalers er passen bij uw proces en project. Vaak zijn dit academisch geschoolde vertalers, met werkervaring binnen uw vakgebied en uw doeltaal als moedertaal.

 

U kunt hierdoor vertrouwen op een vertaling of tekst die niet alleen optimaal is geproduceerd, maar ook op een vertaalpartner die weet hoe het er in uw sector aan toe gaat. Zo wordt uw vertaling of schrijfproject altijd geschreven met de vereisten, wet- en regelgeving van uw sector in het achterhoofd.

 

We vertellen u graag meer over de kwaliteit van Vertaalbureau Wilkens.

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u nog advies voordat u zich committeert aan een vertaalbureau of een specifiek vertaalproject? Neem dan contact op met onze medewerkers. Zij helpen u graag verder. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. We pakken uw vertaalproject dan zo snel mogelijk op.

De voordelen van Vertaalbureau Wilkens

Vrijblijvende informatie over wat wij voor u kunnen betekenen?