Websitevertalingen

Website vertalen

Wilt u uw marketingteksten of uw website laten vertalen? Als u uw boodschap of product internationaal onder de aandacht wilt brengen, dan is meertalig marketingmateriaal onmisbaar. Uw website is voor uw relaties en klanten vaak de eerste en de belangrijkste informatiebron. Met een website in de taal van de bezoeker brengt u uw boodschap het duidelijkst over. Uw website laten vertalen is dan ook geen slecht idee.

Vertaalde websiteteksten met een wervende kracht

Bij een marketing- of websitevertaling is het belangrijk dat de wervende kracht van de originele tekst behouden blijft. Een woordelijke een-op-een-vertaling slaagt hier niet in. Voor het vertalen van uw marketing- en websiteteksten selecteren wij daarom altijd gespecialiseerde vertalers. Zij vertalen uw teksten zo, dat zowel de inhoud als de toon van de originele tekst overeind blijven in de vertaling.

 

Daarnaast werken wij met verschillende soorten websites. Het is belangrijk om te weten of uw CMS meertalige ondersteuning biedt. Gebruikt u bijvoorbeeld WordPress? Ook een WordPress-website vertalen wij met gemak. Dit gaat het gemakkelijkst als u de plug-in WPML installeert en de te vertalen webpagina’s exporteert.

Een copyvertaling voor het perfecte resultaat

Voor de perfecte vertaling van uw website maken we gebruik van copyvertalingen. Een copyvertaling is een speciale vorm van vertalen, die zeer geschikt is voor webteksten en andere marketingteksten.

 

Bij een copyvertaling wordt de tekst eerst door een gespecialiseerde marketingvertaler vertaald. De vertaling wordt vervolgens door een professionele copywriter gereviseerd. Deze besteedt veel aandacht aan de leesbaarheid, soepelheid en wervende kracht van de vertaling en kijkt daarbij niet naar de oorspronkelijke tekst. Ten slotte wordt de vertaalde en bewerkte tekst door een screener naast de oorspronkelijke tekst gelegd en gecontroleerd op inhoud en volledigheid. Het eindresultaat is een soepel lopende, wervende tekst in de doeltaal.

Onze copywriters verstaan hun vak

Heeft u nieuwe teksten nodig? Schakel dan onze copywriters in. De copywriters van Wilkens zijn bedreven in het schrijven van wervende teksten. Zij vertalen uw boodschap naar een pakkende, heldere tekst. Een volledig jaarverslag, een aantrekkelijke brochuretekst of effectieve webteksten… Onze copywriters geven u de teksten die u nodig heeft en u kunt ze ook meteen door ons laten vertalen.

 

Wilt u meer weten over hoe wij websites vertalen, de kosten van het vertalen of wilt u meer weten over het proces? Neem contact met onze accountmanagers op. Ze staan u graag te woord.

De voordelen van Vertaalbureau Wilkens

Vrijblijvende informatie over wat wij voor u kunnen betekenen?