Wilkens Medical Translations is een business unit van vertaalbureau Wilkens in Leiden. Beide bedrijven maken deel uit van de WCS Group, een groep van dienstverlenende bedrijven in Nederland en België. De focus van de WCS Group ligt op internationale communicatie. De dienstverlening is in het algemeen taalgerelateerd.

De klant centraal

Onze organisatie is ingericht op maximale flexibiliteit voor onze klanten. U heeft bij Wilkens Medical Translations een vaste contactpersoon. U kunt hem of haar benaderen met al uw vragen, opmerkingen of speciale wensen. Wij behandelen elke opdracht als maatwerk. Wij zoeken altijd de best mogelijke oplossing voor uw opdracht. Heeft uw opdracht grote spoed, of is er juist extra tijd beschikbaar? Wij zorgen voor een passende aanpak, zodat u de beste vertaling tegen het gunstigste tarief ontvangt.

De kwaliteitseisen voor medische teksten en vertalingen zijn bijzonder hoog. Wilkens Medical Translations heeft dit al vroeg onderkend en heeft zo snel mogelijk de ISO-certificering voor haar kwaliteitsbewaking verworven. Onze werkwijze voor vertalingen is gecertificeerd volgens de normen van ISO 17100. Daarnaast werken wij volgens de EMA-standaards en de richtlijnen van de Amerikaanse FDA en zijn we ISO 13485-gecertificeerd.

De organisatie

Wilkens Medical Translations heeft ongeveer 25 vaste medewerkers en beschikt daarnaast over een bestand van meer dan drieduizend professionele vertalers, tolken en tekstschrijvers.

Accountmanagement

Uw eerste contact met Wilkens Medical Translations is doorgaans een van onze accountmanagers. Deze is ook uw vaste contactpersoon. U weet dus altijd met wie u te maken heeft. De accountmanager stelt in gesprekken met u vast welke eisen en wensen u heeft ten aanzien van de uitvoering van uw opdrachten.

Onze accountmanagers werken altijd aan de opbouw van langdurige zakelijke relaties. Dit is de beste manier om uw organisatie goed te leren kennen en onze dienstverlening optimaal af te stemmen op uw specifieke behoeften.

Projectmanagement

De afdeling projectmanagement vormt de spil van Wilkens Medical Translations. Onze projectmanagers werken nauw samen met de accountmanagers en zijn onder meer verantwoordelijk voor:

  • Selectie van de meest geschikte vertaler(s) en reviewer(s) voor uw vertaalopdracht
  • Bewaken van de voortgang
  • Bewaken van de kwaliteit
  • Tijdige levering van de vertaalde tekst
Offerte aanvragen

Hoe kan Wilkens Medical u helpen?

Laat ons u gratis en vrijblijvend informeren over uw volgende vertaal- of schrijfproject.

Een informerend gesprek?