Een goed jaarverslag is essentieel voor uw organisatie. Voor internationale partners en anderstalige investeerders heeft u een vertaling van uw jaarverslag nodig. Deze vertaling moet net als het origineel prettig leesbaar zijn, een duidelijke rode lijn bevatten én uw doelgroep aanspreken.

Versterk uw imago met een goed jaarverslag

Met een jaarverslag presenteert u niet alleen uw jaarrekening, maar presenteert u ook uw organisatie. U blikt terug op het afgelopen (boek)jaar en kijkt verder naar de toekomst. Met een pakkend jaarverslag versterkt u uw imago en geeft u een duidelijke boodschap aan uw investeerders en partners mee. In uw jaarverslag kunt u de volgende elementen opnemen:

  • een profiel van uw organisatie met missie, visie, doelen en strategieën;
  • nieuws over uw organisatie;
  • een presentatie van nieuwe producten en diensten;
  • resultaten van de R&D-afdeling;
  • plannen voor komend jaar.

Een jaarverslag vertalen is een uitdaging

Met uw jaarverslag vertelt u een verhaal en bij het vertalen van uw jaarverslag moet dit verhaal goed worden overgebracht. Ook in een andere taal moet de doelgroep aangesproken worden en moet het een prettig leesbare tekst zijn.

Een jaarverslag vertalen is echter geen simpel vertaalproject. U heeft hiervoor een gespecialiseerde vertaler nodig. Een vertaler die kennis heeft van boekhoudkundige termen en op de hoogte is van de IFRS (International Financial Reporting Standards), maar die ook een aantrekkelijk geheel van uw jaarverslag maakt.

Kortom, een jaarverslag vertalen is een uitdaging, maar niet een uitdaging die vertaalbureau Wilkens uit de weg gaat. Wij hebben de expertise en kennis in huis om uw jaarverslag perfect te vertalen. U krijgt van ons een vertaling met een helder verhaal en een uitnodigende uitstraling.

Waarom kiest u voor vertaalbureau Wilkens?

Een jaarverslag vertalen is een specialistische onderneming en moet met accuratesse worden uitgevoerd. Elk jaar vertaalt en reviseert vertaalbureau Wilkens jaarverslagen voor verschillende klanten in uiteenlopende sectoren. Tijdens het vertalen houden we bovendien altijd rekening met de terminologie waar uw bedrijf voorkeur voor heeft. Zo leveren we een altijd uitmuntende vertaling die past uw bedrijf.

We werken met een transparant en gestroomlijnd vertaalproces, waar persoonlijke aandacht centraal staat. U krijgt uw vertaling op tijd geleverd en komt nooit voor verrassingen te staan. Daarnaast vertalen we van en naar vrijwel elke taal. Uw jaarverslag is dus in goede handen bij ons.

Meer weten?

Wenst u meer informatie of wilt u een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op of bel 071 581 1211 en maak een afspraak met een van onze teamleden.