Tolk inhuren bij vertaalbureau Wilkens

Wilt u een goede tolk inhuren? Hier kunt u direct een prijsopgave aanvragen.

Bij de tolkdienst van vertaalbureau Wilkens kunt u tolken voor iedere taalcombinatie inhuren. De meest gevraagde talen zijn Engels, Frans, Pools, Turks, Arabisch, Duits, Chinees en Japans.

De tolkdienst voor elke situatie

De tolkdienst van Wilkens is uw beste keuze als het gaat om het vertalen van gesproken tekst. Onze tolken hebben een uitmuntende taalbeheersing, zijn zeer nauwkeurig en voelen zich thuis in elke situatie. Wij verzorgen bovendien alle logistieke aspecten voor u wanneer u bij ons een tolk inhuurt, zoals vervoer, apparatuur en tolkcabines.

Welk type tolk inhuren?

Voordat u een tolk inhuurt, is het belangrijk om te bepalen in welke situatie de tolk moet functioneren.

Congres of conferentie

Voor grootschalige bijeenkomsten met veel deelnemers die verschillende talen spreken, biedt onze tolkdienst tolken die zijn gespecialiseerd in gelijktijdige (simultane) mondelinge vertaling. Deze tolken zijn gewend om te werken met apparatuur en tolkcabines. De deelnemers aan de bijeenkomst krijgen de vertaling van de spreker te horen via een koptelefoon. In deze situatie kunnen ook zogenaamde ‘fluistertolken’ worden ingehuurd; hierbij wordt geen gebruik gemaakt van apparatuur.

Bij de notaris

Tijdens een bijeenkomst met een notaris worden vaak stukken voorgelezen die zijn opgesteld in zeer formele juridische taal. Voor deze en vergelijkbare situaties kunt u het beste een tolk inhuren die goed op de hoogte is van de juridische terminologie in de brontaal en de doeltaal. De notaristolken van onze tolkdienst hebben een juridische achtergrond en zijn beëdigd.

Vergaderingen en presentaties

Bij kleinere bijeenkomsten als vergaderingen en presentaties kunt u het beste een consecutieftolk inhuren. Hierbij ‘volgt’ de tolk de spreker, waarbij spreker en tolk elkaar afwisselen. De tolkdienst van Wilkens maakt voor deze situaties zo veel mogelijk gebruik van tolken die een gedegen kennis hebben van het vakgebied van de deelnemers aan de bijeenkomst.

Interviews en verhoren

Bij interviews en verhoren is de tolk het medium tussen de vragensteller en degene die de vragen beantwoordt. De tolk vertaalt de vraag voor de geïnterviewde, luistert naar het antwoord en vertaalt dit vervolgens weer voor de vragensteller. Voor officiële verhoren, zoals voor de politie en de immigratie- en naturalisatiedienst, heeft de tolkdienst van Wilkens beëdigde tolken beschikbaar om in te huren.

Kosten tolk inhuren

U heeft het meeste profijt wanneer u een tolk inhuurt die bekend is met uw vakgebied. Daarom zoekt onze tolkdienst altijd een tolk van wie het profiel zo goed mogelijk past bij uw specifieke situatie. Ons grote bestand van tolken geeft ons veel keus, waardoor u altijd de optimale tolk kunt inhuren.

De kosten van een tolk inhuren zijn afhankelijk van het vakgebied, het soort tolk (zie boven) en de talen die de tolk moet beheersen. Een Engelse tolk of Franse tolk is minder ”zeldzaam” dan, bijvoorbeeld, een Russische of Chinese tolk. Ook locatie speelt een rol, want een tolk heeft immers recht op een reiskostenvergoeding.

Wij houden rekening met al deze factoren, waardoor u altijd een tolk krijgt die in de buurt woont, de juiste talen spreekt én kennis heeft van uw vakgebied. Om zo snel mogelijk achter de precieze kosten van het inhuren van een tolk in uw situatie te komen, kunt u het beste het onderstaande formulier invullen.


Even kennismaken?

De voordelen van
vertaalbureau Wilkens

- Ervaren tolken in elke taal
- Voor elke situatie
- Een vaste contactpersoon
- ISO 9001 en 17100 gecertificeerd

Vrijblijvende informatie over wat wij voor u kunnen betekenen?

Laten we kennismaken!

Direct een tolk aanvragen

Door onderstaand formulier in te vullen kunnen wij direct aan de slag. U ontvangt zo spoedig mogelijk een vrijblijvende prijsopgave.