Vertalen

Heeft u direct een goede vertaling nodig? Bij vertaalbureau Wilkens bent u aan het juiste adres. Vraag nú een prijsopgave.

Bij vertaalbureau Wilkens is uw deadline de onze

Het vertalen van teksten is vaak een van de laatste stappen in uw proces. Het gevolg is dat er weinig tijd beschikbaar is voor de vertaling. Dit is geen probleem bij vertaalbureau Wilkens. Wij zijn ons bewust van deze situatie en hebben onze organisatie zo ingericht, dat wij uw vertaalopdrachten razendsnel kunnen uitvoeren – zonder ook maar iets in te leveren op kwaliteit. Wij leveren altijd op tijd, ook als die tijd beperkt is.

Vertalen voor uw vakgebied

Uw vertaling is bij ons in goede handen. Wij werken met vertalers die het vak van vertalen tot in de puntjes beheersen. Zij vertalen uitsluitend naar hun moedertaal. Maar daar blijft het niet bij. Elke vertaler van vertaalbureau Wilkens beschikt over kennis van een specifiek vakgebied. Een voorbeeld: medische teksten worden vertaald door vertalers die een medische opleiding hebben gedaan of die werkervaring hebben in de medische sector. Voor juridische teksten maken wij gebruik van juridisch gespecialiseerde vertalers.

Vertaalbureau Wilkens biedt daarnaast ook beëdigde vertalingen.

Vertaalbureau Wilkens: tot uw dienst

Bij vertaalbureau Wilkens gaan wij heel ver in onze dienstverlening aan u. Om te beginnen heeft u altijd een vaste contactpersoon. Hij of zij neemt uw opdrachten aan, zorgt voor de goede uitvoering en levert de vertaling aan u af. Uw contactpersoon staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Maar we zullen ook vragen aan u stellen, om vast te stellen hoe wij optimaal kunnen voldoen aan uw specifieke eisen en wensen.

Verder geldt: elke vertaalopdracht is maatwerk. Er spelen altijd verschillende factoren een rol, onder meer de inhoud, de stijl en het onderwerp van de tekst, maar ook de deadline en de talencombinatie. Aan de hand van deze factoren doen wij u een projectvoorstel dat precies aansluit op uw wensen en eisen.

Maatwerk betekent ook: vrijwel alles is mogelijk bij vertaalbureau Wilkens. Heeft u bijvoorbeeld een zeer groot project met een gefaseerde oplevering van de teksten die moeten worden vertaald? Als u wilt, nemen wij de volledige planning en uitvoering van de vertalingen van u over. Wij voeren het overleg met de schrijvers van de teksten en zorgen dat uw project binnen de gestelde tijd wordt afgerond.

Kortom, vertaalbureau Wilkens levert u vertaalwerk van hoge kwaliteit binnen een uiterst flexibel raamwerk van services, waarbij wij samen met u bepalen hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn..

Offerte aanvragen

Even kennismaken?

De voordelen van
vertaalbureau Wilkens

- Native speaker vertalers voor elke taal
- Een vaste contactpersoon
- Service op maat
- ISO 9001, 17100 & 13485 gecertificeerd

Vrijblijvende informatie over wat wij voor u kunnen betekenen?

Laten we kennismaken!