Financieel vertaalbureau Wilkens

Financiële vertalingen vragen om grote nauwkeurigheid en een grondige kennis van het onderwerp. De terminologie voor het financiële vakgebied is zeer uitgebreid en verandert bovendien voortdurend. Om nog maar te zwijgen over de vele afkortingen die worden gebruikt.

Daarom is het zaak om een ervaren financiële vertaler in te zetten. Financieel vertaalbureau Wilkens zet voor financiële vertalingen uitsluitend vertalers die een financieel-economische opleiding hebben gevolgd, of die ruime werkervaring in het vakgebied hebben opgedaan.

financieel vertaalbureau financiële vertalingen wilkens leidenFinanciële vertalingen van alle soorten documenten

Vertaalbureau Wilkens vertaalt al uw financiële documenten. Van contracten en jaarverslagen tot beleggingsprospectussen, begrotingen en economische analyses. We hebben ervaring met alle soorten documenten en koppelen altijd de meest geschikte financieel vertaler aan uw vertaalproject.

Onze vertalers werken daarnaast voor de vertaling van jaarverslagen en andere financiële rapportages volgens de International Financial Reporting Standards (IFRS). Hiermee voldoen de vertaalde teksten altijd aan de juiste standaard.

Financieel vertalen zonder fouten

Wij vertalen uw documenten met precisie en zonder fouten. Al onze financiële vertalingen worden volgens strakke standaarden nagekeken door een tweede vertaler, waardoor de kans op fouten wordt verkleind. Ook maakt vertaalbureau Wilkens voor het financieel vertalen gebruik van geavanceerde vertaalgeheugens en terminologiedatabases. Deze tools waarborgen zowel consistentie als efficiëntie in financiële vertalingen.

Financieel vertaalbureau Wilkens heeft bovendien zowel een ISO 9001- als een ISO 17100-certificering. Dat betekent dat wij voldoen aan internationale normen voor vertaaldiensten en kwaliteitsmanagementsystemen, waaraan strenge, extern gecontroleerde kwaliteitsprocedures gepaard gaan.

We vertalen voor een gevarieerde groep klanten

Vertaalbureau Wilkens werkt voor een grote en gevarieerde groep klanten in de financiële sector en aanverwante sectoren. Een kleine greep: banken, beleggingsfirma’s, accountantsbureaus, bureaus voor advies en consultancy, notarissen en advocatenkantoren. Ook voor andere bedrijven verzorgen we financiële vertalingen en we vertellen u graag meer over onze referenties in een persoonlijk gesprek.

Of vraag een vrijblijvende offerte aan. Binnen twee uur weet u de kosten van uw financiële vertalingen.

Offerte aanvragen

Even kennismaken?

De voordelen van
vertaalbureau Wilkens

- Native speaker vertalers voor elke taal
- Een vaste contactpersoon
- Service op maat
- ISO 9001, 17100 & 13485 gecertificeerd

Vrijblijvende informatie over wat wij voor u kunnen betekenen?

Laten we kennismaken!