Financieel vertaalbureau Wilkens

Economische of financiële vertalingen vragen om grote nauwkeurigheid en een grondige kennis van de materie. De terminologie voor het financiële vakgebied is zeer uitgebreid en verandert bovendien voortdurend. Om nog maar te zwijgen over de vele afkortingen die worden gebruikt. Daarom selecteert financieel vertaalbureau Wilkens voor financiële vertalingen uitsluitend vertalers die een financieel-economische opleiding hebben gevolgd, of die ruime werkervaring in het vakgebied hebben opgedaan.

financieel vertaalbureau financiële vertalingen wilkens leidenAlle soorten financiële vertalingen

Vertaalbureau Wilkens vertaalt al uw financiële documenten. Van contracten en jaarverslagen tot beleggingsprospectussen, begrotingen en economische analyses.

Voor de vertaling van jaarverslagen en andere financiële rapportages is het goed om te weten dat onze vertalers werken volgens de International Financial Reporting Standards (IFRS). Hiermee voldoen de vertaalde teksten aan de juiste standaard. Zie ook ons nieuwsitem over vertaling van jaarverslagen.

Financiële vertalingen van hoge kwaliteit

Al onze financiële vertalingen worden volgens strakke standaarden nagekeken door een tweede vertaler, waardoor de kans op fouten wordt geminimaliseerd. Ook maakt Vertaalbureau Wilkens gebruik van geavanceerde vertaalgeheugens en terminologiedatabases. Deze tools waarborgen zowel consistentie als efficiëntie in financiële vertalingen.

Financieel vertaalbureau Wilkens heeft zowel een ISO 9001- als een ISO 17100-certificering. Dat betekent dat wij voldoen aan internationale normen voor vertaaldiensten en kwaliteitsmanagementsystemen, waaraan strenge, extern gecontroleerde kwaliteitsprocedures gepaard gaan.

Klanten

Vertaalbureau Wilkens werkt voor een grote en gevarieerde groep klanten in de financiële sector en aanverwante sectoren. Een kleine greep: banken, beleggingsfirma’s, accountantsbureaus, bureaus voor advies en consultancy, notarissen en advocatenkantoren. Wij vertellen u graag meer over onze referenties in een persoonlijk gesprek.

Of vraag een vrijblijvende offerte aan. Binnen twee uur weet u de kosten van uw financiële vertalingen.

Offerte aanvragen

Even kennismaken?

De voordelen van
vertaalbureau Wilkens

- Native speaker vertalers voor elke taal
- Een vaste contactpersoon
- Service op maat
- ISO 9001 en 17100 gecertificeerd

Vrijblijvende informatie over wat wij voor u kunnen betekenen?

Laten we kennismaken!