Kwaliteit

Alles wat we doen bij vertaalbureau Wilkens staat in het teken van de klant en het leveren van de hoogste kwaliteit is daarbij van groot belang. U merkt dit bij ons aan alles, van het eerste contact tot aan de aflevering van de vertaling. Om onze kwaliteit te waarborgen stellen we vier basisprincipes voorop:

  1. Persoonlijke aanpak
  2. Service op maat
  3. Gespecialiseerde vertalers en schrijvers
  4. Certificering volgens internationale normen

Persoonlijke aanpak

Wij geloven in een persoonlijke aanpak, omdat wij u beter van dienst zijn als wij u en uw organisatie goed kennen. Daarom heeft u bij Wilkens vanaf het allereerste contact een vaste contactpersoon. Deze professional is degene met wie u afspraken maakt en bij wie u altijd terecht kunt met vragen en opmerkingen. We stellen ook vragen aan u, zodat onze diensten zo goed mogelijk voldoen aan uw specifieke eisen en wensen.

Service op maat

De service van Wilkens wordt volledig op uw wensen afgestemd. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wilt u snelheid (zonder in te leveren op de kwaliteit van de teksten), heeft u terugkerende opdrachten of wilt u liever de volledige planning en uitvoering uit handen geven? Het kan allemaal. Wij gaan met u in overleg voor de beste oplossing en we zullen voor elke opdracht de beste aanpak vinden. Wij zijn flexibel en begeleiden u naar de meest gunstige optie.

Gespecialiseerde vertalers en schrijvers

Wilkens beschikt over een internationaal bestand van ruim drieduizend vertalers en schrijvers. Deze (academisch) opgeleide professionals hebben meerdere talen in hun portfolio en leveren een onmisbare bijdrage aan de uitzonderlijke kwaliteit van onze vertalingen. Bovendien heeft het overgrote deel van onze vertalers en schrijvers werkervaring in een specifiek vakgebied, of aanvullende opleidingen gevolgd.

Medische vertalingen worden bijvoorbeeld uitgevoerd door vertalers met een medische achtergrond en voor technical writing zetten wij schrijvers in met een technische opleiding of achtergrond.

Certificering volgens internationale normen

Wilkens werkt volgens vaste procedures waardoor we kwaliteit, consistente resultaten en uitstekende service waarborgen. Met onze werkwijze hebben we drie kwaliteitscertificaten van onafhankelijke certificerende instanties ontvangen:

De certificering volgens deze norm heeft betrekking op onze kwaliteitsprocedures. Al onze medewerkers werken volgens dit kwaliteitssysteem, waarin elke stap van onze interne processen gedetailleerd beschreven is, ook de klachtenprocedures en de werkwijze voor onvoorziene situaties.
Dit is een norm specifiek voor vertaaldiensten en met dit certificaat voldoen we aan internationale standaarden. Deze certificering is een bekroning van de werkwijze die we bij Wilkens al decennialang volgen. Een voorbeeld: elke geleverde vertaling van vertaalbureau Wilkens is gecontroleerd door een tweede vertaler.
Dit certificaat is internationaal erkend in de medische industrie en in de sector van de medische apparatuur in het bijzonder. De norm specificeert eisen voor een kwaliteitsmanagementsysteem dat gebruikt wordt door producenten van medische hulpmiddelen en bedrijven die aanverwante diensten aanbieden, zoals (medische) vertaaldiensten. Met deze norm wordt voldaan aan de wettelijke eisen met betrekking tot medische hulpmiddelen.

Overtuigd? U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen of contact met ons opnemen.

Offerte aanvragen