Met trots maken we bekend dat wij het ISO 13485-certificaat voor kwaliteitscertificering medische hulpmiddelen hebben behaald. Met dit certificaat voldoen wij aan dezelfde eisen als het kwaliteitssysteem van de fabrikanten van medische hulpmiddelen en zijn we u nog beter van dienst.

De ISO 13485 in het kort

ISO 13485 is een norm die internationaal erkend is in de medische industrie en in de sector van de medische apparatuur in het bijzonder. De norm specificeert eisen voor een kwaliteitsmanagementsysteem dat gebruikt wordt door producenten van medische hulpmiddelen en bedrijven die aanverwante diensten aanbieden.

Wat betekent het halen van het ISO 13485-certificaat voor u?

De medische industrie opereert volgens wettelijke voorschriften en stelt specifieke kwaliteitseisen. Met het behalen van het ISO 13485-certificaat toont Wilkens aan te voldoen aan deze eisen. Voor u betekent dit dat wij beter in kunnen spelen op uw vertaalverzoeken en onze service naar een nog hoger niveau is getild.

Daarnaast zorgen wij als gecertificeerd vertaalbureau voor transparantie, overzichtelijkheid en efficiëntie bij interne, maar ook bij externe audits. Dit houdt in dat er een korter kwalificatieproces ingevoerd kan worden en u dus tijd bespaart zonder in te leveren op kwaliteit.

Neem contact met ons op

Ons team van projectmanagers staat voor u klaar om al uw aanvragen en vragen over medische vertalingen te behandelen en u in het vertalingsproces te begeleiden. Al onze vertalers zijn gespecialiseerd in medische hulpmiddelen, beschikken over jaren relevante ervaring en kennen de markt. Wat uw verzoek ook is, u bent altijd in goede handen bij Wilkens.