Copywriting

Een goede copywriter schrijft teksten die de lezer verleiden. Teksten die de voordelen van uw product of dienst glashelder verwoorden en die zorgen dat de lezer met u in zee gaat. Een goede copywriter verplaatst zich in de lezer.

Copywriting is echt een vak en goede copywriters zijn vaak moeilijk te vinden. Vertaalbureau Wilkens werkt uitsluitend met professionele copywriters. Deze taalvirtuozen hebben een afgeronde opleiding in communicatie, marketing of advertising. Maar misschien nog wel belangrijker: zij zijn als geen ander in staat om uw product of dienst op een aantrekkelijke manier voor het voetlicht te brengen bij uw potentiële afnemers.

Copywriting in meerdere talen

Heeft u marketingteksten in meerdere talen nodig? Dankzij ons grote internationale netwerk van schrijvers en vertalers is dit geen probleem. Wilkens heeft copywriters voor alle Europese talen, die de teksten in hun eigen taal voor u schrijven.

Een andere mogelijkheid: laat de teksten schrijven in één taal, bijvoorbeeld Nederlands of Engels. Deze teksten worden vervolgens vertaald naar de andere talen die u nodig heeft. In dit geval adviseren wij een copyvertaling.

Alle soorten en maten

Wij produceren alle typen teksten voor u, van compacte flyers en brochures tot financiële jaarverslagen en zelfs complete websites. Bij grotere schrijfopdrachten is het goed om te weten dat Wilkens desgewenst de volledige planning en uitvoering van u overneemt. Deze mogelijkheid bestaat ook voor de voorbereidende research, de (eind)redactie van de teksten en de ontwerp- en opmaakservices, zoals webdesign en DTP.

Offerte aanvragen

Even kennismaken?

De voordelen van
vertaalbureau Wilkens

- Ervaren tekstschrijvers voor elke taal
- Met of zonder kennis van SEO
- Een vaste contactpersoon
- ISO 9001 en 17100 gecertificeerd

Vrijblijvende informatie over wat wij voor u kunnen betekenen?

Laten we kennismaken!