Het SEO in SEO-teksten schrijven staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachineoptimalisatie. Met behulp van SEO kan de vindbaarheid van uw website in internetzoekmachines worden vergroot. In Nederland maakt ongeveer 95% van de mensen op internet gebruik van Google om te zoeken op internet. SEO is in Nederland dan ook uitsluitend gericht op betere vindbaarheid in Google.

Hoe werkt het?

Bij SEO-teksten schrijven is het belangrijk om eerst te bepalen op welke zoektermen uw website gevonden moet worden. Een voorbeeld: u heeft een bakkerij in Leiden en bent gespecialiseerd in luxe banket. Als iemand de zoekterm ‘bakkerij’ intikt, zal uw bedrijf niet snel op pagina 1 van Google te zien zijn. Er zijn immers honderden bakkerijen in Nederland. De zoekvraag ‘banket Leiden’ zal betere resultaten geven, en ‘luxe banket Leiden’ is nog beter.

Als u eenmaal de juiste zoektermen heeft bepaald, gaan onze SEO-schrijvers aan het werk. Zij zorgen ervoor dat de zoektermen vaak genoeg en op de juiste plaats voorkomen op uw website. Hierdoor zal uw website zeer snel een hogere positie in Google bereiken voor die zoektermen. De SEO-schrijvers van Wilkens optimaliseren de teksten voor Google en handhaven daarbij de leesbaarheid en duidelijkheid.

SEO en internetmarketing

SEO is niet de enige methode om het rendement van uw website te verbeteren. De vormgeving, de navigatiestructuur, het gebruik van afbeeldingen en grafieken, multimedia, interactieve elementen, al deze zaken spelen een rol bij de effectiviteit van uw website.

Als u de bezoekers van uw website wilt verleiden om een offerte aan te vragen, een bestelling of een donatie te doen, moet de website vertrouwen wekken. Bovendien moet de site het de bezoekers zo gemakkelijk mogelijk maken om in actie te komen. Bijvoorbeeld door de knop voor het aanvragen van een offerte op elke pagina prominent in beeld te brengen.
Wilkens kan u adviseren op het gebied van SEO en internetmarketing. Neem contact op voor meer informatie over onze diensten op dit gebied.

Even kennismaken?

De voordelen van
vertaalbureau Wilkens

- Ervaren tekstschrijvers voor elke taal
- Met of zonder kennis van SEO
- Een vaste contactpersoon
- ISO 9001 en 17100 gecertificeerd

Vrijblijvende informatie over wat wij voor u kunnen betekenen?

Laten we kennismaken!

Vrijblijvend kennismaken?

Er gaat niets boven persoonlijk contact. Wij zijn benieuwd naar uw verhaal.

Contacteer ons!