Vertaalbureau Wilkens is ISO 13485-gecertificeerd

Met trots delen wij mede dat Vertaalbureau Wilkens het ISO 13485-kwaliteitscertificaat heeft behaald. Dit internationale certificaat toont aan dat wij voldoen aan de wettelijke eisen met betrekking tot medische hulpmiddelen. Hierdoor kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

De ISO 13485 in het kort

ISO 13485 is een internationaal erkende norm in de medische industrie, en in de sector van de medische apparatuur in het bijzonder. De norm specificeert eisen voor het kwaliteitsmanagementsysteem van bedrijven die betrokken zijn in de keten van een medisch hulpmiddel: producenten en leveranciers, maar ook distributeurs, ontwikkelaars en serviceverleners.

Wat betekent het voor u?

De medische industrie opereert volgens strenge en gestructureerde wettelijke voorschriften en stelt zeer specifieke kwaliteitseisen. Met het behalen van het ISO 13485-certificaat tonen wij aan te voldoen aan deze eisen.

 

Voor u betekent dit dat wij nog beter in kunnen spelen op uw medische vertaalverzoeken en onze service naar een nóg hoger niveau kunnen tillen. Wij zorgen voor transparantie, overzichtelijkheid en efficiëntie bij interne en externe audits. Er kan daardoor een korter kwalificatieproces plaatsvinden, waardoor bepaalde procedures die u met een niet-gecertificeerd vertaalbureau zou doorlopen, komen te vervallen. U bespaart dus tijd, zonder ook maar iets in te leveren op kwaliteit.

Ervaar onze kwaliteit

Onze medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen en aanvragen over medische vertalingen te behandelen en u in het vertalingsproces te begeleiden. Al onze vertalers zijn gespecialiseerd op het gebied van medische hulpmiddelen, beschikken over jarenlange relevante ervaring  en kennen uw markt. Wat uw verzoek ook is, u bent bij Vertaalbureau Wilkens altijd in goede handen.

Deel dit bericht, kies je platform!