Website vertalen

Wilt u uw website of andere marketingteksten laten vertalen? Als u uw boodschap of product internationaal voor het voetlicht wilt brengen, is meertalig marketingmateriaal eigenlijk onmisbaar. Uw website is voor uw relaties, klanten en prospects bijvoorbeeld vaak de eerste en belangrijkste informatiebron. Met marketingteksten in de taal van de bezoeker brengt u uw boodschap het duidelijkst over. Daarom is het een verstandig idee om uw website te laten vertalen.

Bij een marketing- of websitevertaling is het belangrijk dat de wervende kracht van de originele tekst behouden blijft. Een woordelijke een-op-een-vertaling slaagt hier niet in. Voor het vertalen van uw marketing- en websiteteksten selecteren wij daarom altijd gespecialiseerde vertalers. Zij vertalen uw teksten zo, dat zowel de inhoud als de toon van de originele tekst overeind blijven in de vertaling.

websiteCopyvertaling

Een copyvertaling is een speciale vorm van vertalen, die zeer geschikt is voor webteksten en andere marketingteksten. Bij een copyvertaling wordt de tekst eerst door een gespecialiseerde marketingvertaler vertaald. De vertaling wordt vervolgens door een professionele copywriter gereviseerd. Deze besteedt veel aandacht aan de leesbaarheid, soepelheid en wervende kracht van de vertaling en kijkt daarbij niet naar de oorspronkelijke tekst. Ten slotte wordt de vertaalde en bewerkte tekst door een screener naast de oorspronkelijke tekst gelegd en gecontroleerd op inhoud en volledigheid.
Het eindresultaat is een soepel lopende, wervende tekst in de doeltaal.

Copywriting

Schrijven voor het web is een vak apart. Bezoekers van een website scannen de pagina en letten vooral op kopjes, knoppen en koppelingen. De teksten zijn dan ook beknopt en to the point.

Zo vraagt elk medium zijn eigen benadering. De copywriters van Wilkens zijn bedreven in het schrijven van wervende teksten. Zij vertalen uw boodschap naar een pakkende, heldere tekst. Een volledig jaarverslag, een aantrekkelijke brochuretekst of effectieve webteksten… Onze copywriters geven u de teksten die u nodig heeft.

Offerte aanvragen

Even kennismaken?

De voordelen van
vertaalbureau Wilkens

- Native speaker vertalers voor elke taal
- Een vaste contactpersoon
- Service op maat
- ISO 9001, 17100 & 13485 gecertificeerd

Vrijblijvende informatie over wat wij voor u kunnen betekenen?

Laten we kennismaken!